Heeft u nieuws? Bel onze redactie: 046-4747555

Reclame

Fashion festival in Sittard

Foto: (Foto Sittard-Geleeen.nieuws)

Zondag 30 april staat het centrum van Sittard geheel in het teken van mode tijdens het event All About Fashion. Een goed begin van het zomer- en lenteseizoen waarbij lokale winkeliers van de stad hun unieke, eigenzinnige collecties laten zien. Laat je op deze koopzondag onderdompelen in de wereld van mode!

Sessibon zorgt dit jaar wederom voor een te gekke fashionparade. De nieuwste trends en mooiste outfits zullen langs komen. Meer dan 70 modellen paraderen op bijpassende muziek door de binnenstad van Sittard met de laatste collecties van lokale winkeliers. Voor iedereen zit er wel iets moois tussen!

Beautyspots

Laat je verwennen bij één van de beauty-spots! Verschillende beautyzaken van de binnenstad staan met make-up- en hairstylisten klaar om je een hippe make-over te geven. Wedden dat jij na die make-over klaar bent voor het voorjaar?

Modepolitie

Let op dat je er op-en-top bijloopt op 30 april, want de modepolitie is er weer! Wie weet spotten de modeagenten je bijzondere outfit en win je een leuke prijs!

Knutselen voor kids

Voor de kleine fashionistas is de kinderhoek ook dit jaar weer onderdeel van All About Fashion. Kinderen krijgen de kans om een eigen tas te ontwerpen. De keuze is reuze: kleurrijke tassen liggen klaar om versierd te worden met de mooiste pailletjes, strikjes, en lintjes.

In it to win it!

Misschien houd je wel een leuk cadeau over aan deze feestelijke koopzondag! Vul na aankoop van een product bij een van de deelnemende winkeliers de voucher in en maak kans op een grandioze fashionprijs.

De Sittardse winkeliers zien u graag op 30 april in de binnenstad van Sittard!

Laatste Nieuws

woensdag 24 mei 2017

Dromers doen het samen

woensdag 24 mei 2017

Gemeente Beek neemt elektrische auto’s in gebruik

woensdag 24 mei 2017

Doneer uw tas

woensdag 24 mei 2017

Tweede Barockfestival Sittard

donderdag 18 mei 2017

Kienavond in Buchten

vrijdag 12 mei 2017

Open dag en markt Hoogstaete

dinsdag 9 mei 2017

Broeksittard, 200 jaar in Limburg

maandag 8 mei 2017

Griet op de Beeck te gast bij De Domijnen

maandag 8 mei 2017

Recherche doet onderzoek na moord dode man in Duitsland

zaterdag 6 mei 2017

Open dag in dagcentrum de Dagbeeker in Beek